Eyyubiye Gençlik 6 Attı Şampiyonluğu Kaptı

Şanlıurfa 2. Amatör Küme B Grubunun yeni ekiplerinden Eyyubiye Gençlikspor şampiyonluk yolunda ligin son haftasında oynadığı Bağlarbaşspor'u 6-1

Şanlıurfa amatör kümenin yeni ekiplerinden Eyyubiye Gençlikspor şampiyon oldu. 2. Amatör küme B Grubunda mücadele eden ve bu sezon ligde aldığı başarılı sonuçlarla benim diyen takımları geride bırakıp şampiyon olup adını 1. Amatör kümeye yazdırdı.

Ligin son maçında GAP Arena 1 nolu sahada oynadığı ligin son maçında grubun güçlü ekiplerinden Bağlarbaşıspor’u 6-1 mağlup eden Eyyubiye Gençlikspor son haftayı zirvede tamamlayarak şampiyon oldu.

Bağlarbaşıspor karşısında aç boyunca üstün bir futbol sergileyen Eyyubiye Gençlikspor bir birinden attığı güzel gollerle maça damgasını vurarak taraftarlarını sevince boğdu.

Grupta haftalardır liderliğini sürdüren ve ligin son maçında deplasmanda Ceylanpınar Demirspor ile 0-0 berabere kalan Fatihspor şampiyonluk yolunda çok önemli puan kaybetmesinden dolayı şampiyonluğu Eyyubiye Gençlikspor’a kaptırdı.

14 MAÇTA 9

GALİBİYET

Ligin yeni ekibi olmasına rağmen Amatör kümeye şampiyon olarak damgasını vuran Eyyubiye ilçesinin gençleri 14 maçta 9 galibiyet alarak şampiyon oldu.

Lige Fatihspor’u 5-3 mağlup ederek merhaba diyen Eyyubiye Gençlikspor daha sonra Haliliyespor’u 7-1 skorla geçerek takımların korkulu rüyası oldu.

Şanlı Polat maçını hükmen kazanmasından sonra, ligin 4. Haftasında deplasmanda Ceylanpınar Demirspor ile 1-1 berabere kalan Eyyubiye Gençlikspor ilk beraberliğini almış oldu.

Ligin 5. Haftasını kendi evinde Telekom Lisesi engelini 2-0 skorla aşmayı başaran Eyyubiye Gençlikspor daha sonra Urfagücü maçını da hükmen 3-0 kazandı.

İlk yarının son maçında Bağlarbaşıspor karşısında sayısız goller kaçırarak rekor kıran Eyyubiye Gençlikspor maçı 2-1 kaybederek ilk mağlubiyetini aldı.

Ligin 2. Yarısında fırtına gibi başlayan Eyyubiye Gençlikspor iyi oynadığı maçta Fatihspor ile 2-2 berabere kaldı. Ligin 9. Haftasında Haliliye engelini 3-1’le geçmeyi başaran Eyyubiye Gençlikspor liderliğini korudu.

Ligin 10. Haftasında Şanlı Polat karşısında 3-2’lik ağır bir yenilgi alan Eyyubiye Gençlikspor mağlup olmasına rağmen yine pes etmeyerek mücadelesini sürdürdü. Ligin 11. Haftasında kendi evinde konuk ettiği Ceylanpınar Demirspor engelini 2-0’la aşan Eyyubiye Gençlikspor kendini taraftarlarına affettirdi.

Deplasmanda Telekom Lisesine gol düellosu altında geçen mücadelede 5-4 kaybeden Eyyubiye Gençlikspor liderliği Fatihspor’a kaptırdı.

Yine yılmadı, savaştı bu savaşmanın sonunda Eyyubiye Gençlikspor 13. Haftayı oynamadan Urfagücü maçını 3-0 kazanarak biraz olsun rahatladı. Ligin son haftasına Fatihspor ile şampiyonluk yarışına giren Eyyubiye Gençlikspor Bağlarbaşspor’u 6-1 geçerek, Fatihspor deplasmanda Ceylanpınar Demirspor karşısında puan kaybetmesinden sonra 29 puan ve gol averajıyla şampiyonluğunu ilan etti.

26 May 2017 - 12:51 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.