Eski Urfaspor’lu Ozan Altınorduspor’da

İç transferde Berkay Samancı ve Sinan Osmanoğlu ile anlaşan Ravil Tagir Yiğit Emre Çeltik ve Burak İnce'yi profesyonel yapan Altınordu dış transferde

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu kadrosunu Yasin Ozan ile takviye etti. Türkiye liglerinde Orduspor, Gazişehir Gaziantep FK, Yukatel Denizlispor, Şanlıurfaspor takımlarında oynayan Yasin Ozan, son olarak Giresunspor'da forma giydi. 30 Eylül 1991 Almanya doğumlu futbolcu, Türkiye liginde TFF 1. Lig'de 100, TFF 2. Lig'de ise 10 maçta görev aldı. Yasin Ozan, İzmir’de sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Altınordu'da forma giymekten dolayı mutlu olduğunu belirten gurbetçi futbolcu, “Altınordu, sistemi olan bir kulüp. Ben de bu kulübün bir parçası olduğum için mutluyum. Altınordu'nun hedeflerine katkı sağlamaya geldim” dedi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise Yasin Ozan'ın forvet hattında rekabet sağlayacağına inandığını söyleyerek, “Uzun zamandır tanıdığımız bir futbolcuyu kadromuza kattık. Sistemimize uyum sağlayarak faydalı olacağına inanıyoruz” diye konuştu

22 Ağu 2019 - 00:28 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.