Erçin Siverek Belediyespor’da

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'da mücadele eden Vedat Erçin Siverek Belediyespor'la anlaştı.

Serhat
Haber albümü için resme tıklayın

Gelecek sezon Siverek belediye spor da forma giyen VedatErçin Siverek Belediye sporda güzel bir sezon geçireceğini söyledi. Bir çok takımda iyi bir başarılara imza attı.Bu sezonda iyi bir başarı elde etmek için Siverek Belediye sporla anlaştı.

Büyükşehir Belediyesporda mücadele eden Erçin şunları söyledi.

Her çocuk gibi futbola sokakta başladım ilk resmi maçlarım ilk okulda minikler takımında başladı , ortaokulda yıldızlar takımı derken 11 yaşında Siverek’teki yaz spor okuluna başladım . Oradaki hocam beni beğenip u 19 takımına seçti ,direkt u19da oynamamın nedeni o zamanlar Siverek te alt yaş grupları yoktu.

Oyüzden 2 sene u19 maçlarına arada sırada çıkıyordum tabi yaşım küçük olduğundan sürekli oynayamıyordum. 2 senenin sonunda u17 takımı kuruldu ve orada bi sene oynadım. O oynadığım senede de Siverek belediye sporda bal liginden düşmüştü, bi sonraki sene Siverek süper amatörde alt yapıyla yola çıkacağını söyledi.

Ve gelecek sene süper amatörde oynadım . Süper amatörde bir sene oymadıktan sonra Şanlıurfa spor u19 takımına alındım bir sene u19 da oynadıktan sonra u21 takımına seçildim orada da 2 sene oynadım niyetim Şanlıurfa sporda profesyonel olmaktı ama maddi sıkıntılar nedeniyle Şanlıurfa spordan ayrılıp süper amatör takımlarından Şanlıurfa Büyükşehir belediye spor transfer oldum oradaki 1 senem sakatlık nedeniyle çok kötü geçti . O sezondan sonra Siverek belediye spora yani memleket takımına geri döndüm . 2016 /2017 sezonunu 18 Maçta 18 gol atarak gol kralı olup Siverek belediye sporu bal ligine çıkarmayı başardık. Ve 2017/2018 sezonunda Siverek belediye sporla bal liginde tekrardan anlaştım.dedi

29 Haz 2017 - 22:50 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.