Engin Özbek takıma veda etti

Türkiye'nin bir çok Voleybol takımlarında forma giyen Şanlıurfa Memleket Spor Kulübünün başarılı sporcularından Engin Özbek takıma veda etti

1998 yılında Galatasaray alt yapısında başladığım voleybola Beşiktaş, Çankaya, Maliye Spor Kulüplerinde, salon voleybolunda ligde profesyonel olarak oynamaya devam ederken aynı zamanda plaj voleybolunda düzenlenen turnuvalara da katılım göstererek 2009-2010 yılında Türkiye Plaj Voleybol liginin ilk şampiyonu olma mutluluğunu yaşadım. Bu sezon, 2016-2017 yılı için erkek voleybol 1. liginde,

MSK URFA

erkek voleybol takımında başarılı bir sezon geçirmek üzere imzalarımızı atarak sezonumuza başladık.


MSK URFA spor olarak yer aldığımız maçlarda takım olarak üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olduk.
Voleybolun içinde olduğumuz sürede gerek sporcular gerekse yönetim kendi adlarına, takım adına çeşitli sorunlarla karşılaşabiliyorlar. Burada önemli olan en iyi şekilde bunun üstesinden gelebilmek ve yolumuza devam edebilmektir.

MSK URFA voleybol takımının, Urfa adına sportif alanda değerlendirilecek iyi bir tanıtım fırsatı olduğunu düşünüyorum. Umarım farkındalık oluşturularak çok da geç olmadan gereken destek verilebilir.





25 Oca 2017 - 18:25 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.