Engelsiz Ceylanlar Melikgazi'ye Geçit Vermedi

Tekerlekli Sandalye 1.Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü Melikgazi Belediyesi'ni 79-55 yenerek galip gelmesini bildi.

Tekerlekli Sandalye 1.Ligi'nde mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nün ligde şampiyonluk inadı sürüyor. Ligin bitimine haftalar kala ligde iddiasını sürdüren Ceylanpınar temsilcisi yeni hafta da kendi evinde ve kendi seyircisi önünde Melikgazi Belediyesi'ni konuk etti.

ENGELSİZ CEYLANLAR YOLA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYOR

Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanan Engelsiz Ceylanlar, karşılaşmaya iyi başladı. Kısa sürede oyunu rakip alana yıkmayı başaran Ceylanlar, bulduğu sayılarla rakibine sayı farkı attı. 4 periyodun sonunda sahadan galip ayrılan ve hanesine puan yazdıran taraf Engelsiz Ceylanlar oldu. eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü kendi sahasında konuk ettiği Melikgazi Belediyesi'ni 79-55 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

GALİBİYET BAŞKAN ATİLLA'YA HEDİYE EDİLDİ

Metin İdoğ, kazandıkları önemli galibiyeti Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya armağan ettiklerini belirtti. İdoğ, “Güzel ve zorlu bir müsabaka idi. Kayseri temsilcisi de ligin güçlü ekiplerinden birisi. Biz de Süper Lig hedeflerimiz için oynadık. Zorlu bir karşılaşmayı kazanmasını bildik. Bizleri hiçbir maçta yalnız bırakmayan Ceylanpınar halkına teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi anlamda bizden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya da teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah Başkan Atilla’ya Süper Lig’i hediye edeceğiz" dedi.

22 Nis 2018 - 09:54 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.