Engelsiz Ceylanlar Dolu Dizgin

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Türkiye tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Sezonu'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü ligde zirve ve şampiyonluk inadını sürdürüyor. Son olarak Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü zorlu karşılaşmada başkentte Ankara Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü’ne konuk oldu. Zorlu ve çekişmeli başlayan karşılaşmada Ceylanpınar temsilcisi kısa süre içinde oyunun hakimiyetini eline aldı ve oyunu rakip parkeye yıktı.

Son periyottaki bitiş düdüğü ile birlikte sahadan 73-60 gibi net bir skorla Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü ayrıldı. Ankara deplasmanından galibiyetle dönen Engelsiz Ceylanlar yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Metin İdoğ, aldıkları önemli galibiyeti Ceylanpınar halkına armağan ettiklerini ifade etti. İdoğ, “Ligin 9’uncu haftasında başkent temsilcisi Ankara Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü’ne konuk olduk. Zorlu maçta oyuncularımızın da güzel oyunuyla galip ayrılmayı bildik. Bununla beraber zirve ve şampiyonluk inadımız devam ediyor. Ceylanpınar’a dönünce çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederek bir sonraki maçımıza hazırlanmaya başlayacağız. Aldığımız altın değerindeki bu önemli galibiyeti Ceylanpınar’a armağan ediyoruz” dedi.

16 Ara 2018 - 18:44 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.