Elazığspor’u Yenerek Ligde Kalacağız

Şanlıurfaspor kendi evinde Elazığspor ile oynayacağı sezonun son maçının hazırlıklarını tamamladı. Basın Sözcüsü Mehmet Büyükfırat 'Elazığ

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor BasınSözcüsü Mehmet Büyükfırat, son haftayı iyi değerlendirerek, Elazığspor karşısında galip gelerek ligde kalmak istediklerini söyledi.

Büyükfırat, yaptığı açıklamada, ligde kendi evimizde oynayacağımız Elazığspor maçının hazırlıklarını eksiksiz tamamlayarak maç saatini beklemeye başladık. Elazığspor maçını kazanarak ligde kalmak için rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceklerini belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyspor – Giresupspor, Samsunspor – Bandırmaspor Mersin İdmanyurdu - Adana Demirspor maçlarında rakiplerimiz puan kaybı yaşadıkları taktirde bizde kendi evimizde Elazığspor’u mağlup ederek bu sonuçlar sonunda ligde kalacaklarını belirten Büyükfırat, “Ligin son maçını kendi evimizde Elazığspor ile oynayacağız. Biz kesinlikle bu maçı kazanmalıyız.

Elazığ maçını kazanarak bu kez rakiplerimizin maçlarına bakarak puan kaybı yaşamaları halinde bizi ligde tutacaktır. Ben bütün kalbimle şuna inanıyorum ki Şanlıurfaspor ligde kalacaktır” dedi.

MAÇLAR AYNI GÜN VE AYNI SAATTE BAŞLAYACAK

TFF 1. Liginde son haftaya girilirken, maçlar aynı gün ve aynı saatte başlayacak. Kulüplerin itirazı sonunda son haftaya girilirken grupta şampiyonluğa oynayan ve kümede kalma mücadelesi veren takımların durumu göz önünde bulundurarak Federasyona yaptıkları başvuru dikkate alınarak TFF’de bu doğrultuda maçların aynı saatte oynanmasına karar vermişti.

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi ligin 34. Haftası bugün saat 18.30’da başlayacak. Bütün maçların aynı saatte başlaması nedeniyle TRTSPOR dönüşümlü olarak maçları yayınlayacak.

Şanlıurfaspor ile Elazığspor arasında oynanacak olan kritik müsabaka GAP Arena stadyumunda saat 18.30’da başlayacak. Bu kritik müsabakada Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılığını Alpaslan Dedeş ve Mustafa Savranlar yapacak.

ŞANLIURFASPOR ELAZIĞ MAÇI TRT KURDİ EKRANLARINDAN

TFF 1. Lig'de son hafta maçında Şanlıurfaspor, sahasında Elazığspor ile karşılaşacak. Bu maçın ve diğer maçların sonuçlarına göre Şanlıurfaspor'un ligde kalıp kalmayacağı belli olacak.

TFF 1. Lig'de son hafta maçları öncesinde Şanlıurfaspor küme düşme korkusu yaşıyor.

33 puanda bulunan Şanlıurfaspor, sahasında Elazığspor karşısında mutlak kazanmak istiyor. Şanlıurfaspor'a beraberlik ligde kalmak için yetmiyor. Galibiyette'de diğer maçların sonucuna göre ligde kalacak.

20 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Şanlıurfaspor - Elazığspor mücadelesi saat 18.30'da başlayacak. Karşılaşma TRT Kurdi ekranlarından naklen yayınlanacak.

20 May 2017 - 08:47 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.