Efeler Ligi İkinci Devre Yarın Başlıyacak

Voleybol Efeler Ligi'nden düşecek takımların belirleneceği baraj etabı maçlarının ikinci devresi yarın başlayacak.

İzmir Atatürk Voleybol Vestel Venus Arena'daki ikinci devre maçlarına normal sezonu 9 ila 12. sıralarda bitiren Beşiktaş, Afyon Belediyesi Yüntaş, Tokat Belediye Plevne ve Şanlıurfa Memleketspor katılacak.

Şanlıurfa Memleketspor'un daha önce lige veda ettiği baraj etabında Afyon Belediyesi Yüntaş ise ligde kalmayı garantilemişti.

Şansı çok az kalan Tokat Belediye Plevne'nin ligde kalması için ikinci devrede oynayacağı 3 maçtan da üçer puan alması ve Beşiktaş'ın 3 karşılaşmadan hiç puan almaması gerekiyor.

Baraj etabında yarın saat 15.00'te Şanlıurfa Memleketspor-Beşiktaş, saat 17.00'de ise Tokat Belediye Plevne-Afyon Belediyesi Yüntaş müsabakaları oynanacak.

Diğer 2 günün programı ise şöyle:

9 Nisan Pazar:

15.00 Afyon Belediyesi Yüntaş-Şanlıurfa Memleketspor

17.00 Beşiktaş-Tokat Belediye Plevne

10 Nisan Pazartesi:

15.00 Şanlıurfa Memleketspor-Tokat Belediye Plevne

17.00 Afyon Belediyesi Yüntaş-Beşiktaş

07 Nis 2017 - 09:59 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.