Edessa 7 Yıldız Benim Diyen Takımları Geride Bıraktı

U14 Gençler liginde Bileği Bükülmeyen Edessa 7 Yıldız Şanlıurfaspor'u Büyükşehir Belediyespor'u Gençlikspor'u ve Akçakale Belediyespor'u

Şanlıurfa U14 Gençler liginde 14. Hafta maçları tamamlandı. 14. Hafta maçlarından sonra grupta zirve mücadelesi veren Edessa 7 Yıldız, Şanlıurfaspor, Büyükşehir Belediyespor ve Akçakale Belediyespor gibi takımları geride bırakarak 34 puanla zirvede yine kimseye kaptırmadı.

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfa’yı Türkiye gençler şampiyonasında temsil eden Edessa 7 Yıldız takımı geçtiğimiz hafta oynadığı Şutimspor maçını 6-0 kazanarak aldığı galibiyetle liderliği kimseye kaptırmadı.

Bir maç eksiği bulunan namağlup lider Edessa 7 Yıldız ligde oynadığı 12 maçta 34 puan toplayarak, hedefe bir adım daha yaklaştı.

Grupta oynanan diğer müsabakalara baktığımızda lider Edessa 7 Yıldız’ın e yakın takipçisi olan Şanlıurfaspor zorda olsa Gençlikspor’u 3-2 mağlup ederek takipçiliğini sürdürdü.

13 maçta 33 puana sahip olan Şanlıurfaspor’un 2 mağlubiyeti bulunuyor.

Lider Edessa 7 Yıldız’ın 2 puan gerisinde mücadelesini sürdüren Büyükşehir Belediyespor grubun güçlü ekiplerinden Bağlarbaşıspor’u 5-0 mağlup ederek yoluna devam etti. 32 puanla 3. Sırada yer alan Büyükşehir Belediyespor bu hafta maç yapmadan bay olarak geçirecek.

Gençler liginde bu sezon aradığı başarıyı bir türlü yakalamayan Akçakale Belediyespor geçtiğimiz hafta Birecikspor maçını oynamadan hükmen 3-0 kazanarak yoluna devam etti. Yeni Harranspor ise haftayı maç yapmadan bay olarak geçirdi.

17 Oca 2018 - 09:33 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.