Durmaz: Futbol Bireysel Olmamalıdır

Şanlıurfa amatör Futbol liginde oynayan Karaköprü Belediye spor'unun orta saha  oyuncusu Furkan Durmaz  Urfanatik. Gazetesine  yaptığı Açıklamada

Her hafta bir amatör takım futbolcusuyla röportaj yaparak gündeme damgasını vuran Urfanatik Gazetesi’nin bu haftaki röportajını Karaköprü Belediye sporun orta saha oyuncusu FurkanDurmaz ile yaptı.

Futbola İlgin Nasıl Başladı?

Futbola ilgim Küçük yaşta beri çizgi film izlerken aslında ben spor kanallarını falan izliyormuşum büyüklerim her zaman onu derdi. Ve o günden beri futbola olan aşkım bitmedi ve inşallah Allahın izniyle güzel yerlere geleceğime inanıyorum.

Kaç yıldır Futbolun İçindesin?

Yaklaşık 8 yıldan beridir futbolun içindeyim.gerek okul takımlarında olsun gerek alt yapı takımları olsun gerek bal ligi takımında oynadım.

Senin Futbol’da en güzel anın nedir ?

Son iki yılda yaşadığım şampiyonluklar bizi gayet mutlu etti .hani U17 liginde Türkiye Şampiyonasında bölge şampiyonasını yaşadık ve bu güzel anıdır bizim için ,bunun için daha güzel liglerde oynamak için elimizden gelen tüm çabayı göstericez inşallah hedefimiz bal ligine çıkmak diyerek konuştu.

Senin Futbolda Beklentin Nedir?

Beni futbolda destekleyen aslında akrabandır.ailem her zaman arkamdadır,futboldada örnek aldığım insanlar değişiyor büyük futbolcular var ,küçüklüğümden beri bunları izleyerek futbol oynuyorum .herkeste olduğu gibi büyüdüğümde a takıma çıktığım zaman Allahın izniyle yani evime nasıl anlımın hakkıyla para götürmektir.

Takımda En Büyük Eksiklik nedir?

Takımda bir hocanın kaptanın sözünün dinlenmemesi bir hocanın eksik olması ve eşit davranmamasıdır .

İlk A takıma çıktığında neler hissettin ?

İlk a takıma çıktığımda çok heyecanlıydım ,hani o heyecan zevk tartışılmaz onun için çok mutluydum ve inşallah oynucağım m önümüzdeki sezonda a takımda çıkıp maç ve idmanlara katılıcam dedi.

Futbolda En Büyük Başarı Nedir ?

Futbolda başarı bireysel olmamalıdır.sonuc olarak hani örnek veriyorum büyük takımlarda görüyoruz kendi bireyselligini konuşarak basarıyı elde ediyorlar bence futbolda bireysel olmamalıdır.diye konuştu.

12 May 2017 - 22:31 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.