Doğan 11 Nisanspor’a Veda Etti

Gerek Karaköprü Belediyespor'u gerekse 11 Nisanspor'u en üst seviyelere çıkararak Şanlıurfa'nın adını spor alanında herkese duyuran

Gerek Karaköprü Belediyespor’u, gerekse 11 Nisanspor’u en üst seviyelere çıkararak, Şanlıurfa’nın adını spor alanında herkese duyuran başarılı çalıştırıcı İsmail Doğan çok sevdiği 11 Nisanspor’a veda etti.

Çalıştırdığı ve oynadığı takımlarda her zaman söz sahibi olan Karaköprü Belediyespor’u BAL ligine çıkartarak destan yazan İsmail Doğan, 11 Nisan takımına 3 yıl verdiği emeğini kimse unutamaz.

3 yıl boyunca başarılı bir sezon geçirmesinde büyük katkı sağlayan 11 Nisanspor bu sezonda ligi 43 puanla 4. Sırada bitirerek bir başarılı sezonu daha geride bıraktı.

11 Nisanspor teknik direktörü kendi sosyal medya hesabından yaptığı veda açıklamasını sporseverler arasında büyük hüzün yarattı.

İşte imparator İsmail Doğan’ın veda mesajını şu cümlelerle ifade etti, “

11 Nisanspor’da 3 yılda 1. yıl süper amatörde şampiyonluk ve 2 yıl üste üste bal liginde hiçbir kurum tarafından maddi manevi desteklenmeden büyük bütçeli ve kurumlar tarafından desteklenen takımlara karşı yürekli bi şekilde ettiğimiz mücadelede play aut oynamadan ve üstelik her yıl bir önceki yılın üstüne koyarak Futbolcularımla Birlikte başarı elde ettiğim emek verdiğim kulübüm 11Nisanspor'a Çok güzel anılarla ve gönlüm rahat bir şekilde veda ediyorum bu güzel ve örnek kulübe!

Futbol hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım diyebilirim! Tek gücümüzün olduğu birlik beraberliğimiz ve yüreklerimizin ortaya koyduğu başarılar umarım güzel Urfa'mıza gerek taraftarıyla, gerek başkanıyla, gerek futbolcusuyla, gerek teknik Ekibiyle ve malzemecisiyle bu işin sadece para pul ve bürokrasiyle olamayacağını anlatacağı güzel bir film gibi hep akıllarda kalır, dileğim budur!

Şimdi ise yeni yollar, yeni maceralar, yeni hedefler için kan değişikliği gerekli hedeften sapma ve mücadeleden kaçma kesinlikle yok.

Yeni hedefler, yeni başarılar, ve yine örnek alınacak projeler için yine Urfa'mız için elini taşın altına koyma zamanı. Çok yakında açıklayacağım yeni heyecanı yeni hedefimizi sizlerle...

Son olarak taraftarlarımıza, futbolcu kardeşlerime, malzemeci abimiz sevgili muhtara, değerli yöneticilerimize kısacası Üzerimizde emeği olan A’dan Z’ye herkese çok çok teşekkür ederim.

Ve sen Başkanım Mehmet kolbudak bana inandığın için ve verdiğin desteklerden dolayı çok teşekkür ederim Urfa futbolunun senden öğreneceği çok şey var sen bir profesyonelsin. Sen yeni akımlar kazandıracaksın yönetimsel anlamda Urfa futboluna inanıyorum.

18 Nis 2018 - 10:04 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.