Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş hakemler arasında oynanan müsabaka sonunda kendi elleriyle hakemler tatlı ikramında bulunarak geceye renk kattı
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği Şanlıurfa İl hakem kurulu tarafından kendi aralarında GAP Arena 2 nolu sahada yaptıkları müsabakada renkli görüntüler yaşandı.
Sarı ve Turuncu takımların mücadele ettiği maçta hakemler zevkli bir gece yaşarken müsabakaya gelen gözlemcilerimizden Müslüm Kara, Muhittin Gürses, Namık Büyükünal, Mehmet Emin Boz, Hamza Doğan, Hail Çağlayan ve Halil Kaçmaz arkadaşlarını yalnız bırakmayarak maç boyunca yerlerinde duramadılar.
Hakemler arasında oynanan zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş büyük bir zevkle izledi. Bu mutlu gecede hakemleri yalnız bırakmayan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş maç sonrası hakemlere kendi elleriyle baklava ikram etti.
Böyle güzel bir gece yaşayan bütün hakem ve gözlemciler çok mutlu olduklarını emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.
Sarı formalı takım Turuncu takımı 3-2 mağlup ettiği müsabaka sonunda hakem derneği tarafından tatlı ikramında bulunuldu. Tatlı ziyafetinden sonra kardeşlik fotoğrafı ekilerek geceye son verildi.
Dernekten Hakemlere Tatlı Dopingi
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş hakemler arasında oynanan müsabaka büyük bir heyecanla izlerken maç sonunda hakemler derneği tatlı ikramında bulundular

YORUM EKLE
TAZİYELER
Tüm Taziyeler
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:25

GÜNEŞ
07:00

ÖĞLE
12:49

İKİNDİ
15:55

AKŞAM
18:19

YATSI
19:43
1
Doğal Sabunlar Vatandaşlardan İlgi Görüyor
2
Gülebak, Kadınlar Gününü Kutladı
3
El Gider Mersin’e Urfa Gider Tersine!
4
Müdür Ateş'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...
5
Dicle Edaş, Kırılan Trafo ve Pano Kapılarına...
6
Birecik doğal gaza kavuşuyor
7
Ulucanlar'da özel mülkiyet tartışması
8
Katkı Maddesi Uyarısı
9
Keşküş’ten Sefaspor’a Ziyaret
10
Harran Üniversitesinde İstiklal Marşı konferansı...
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER