Dernek Başkanları İftarda Buluştu

Şanlıurfa'nın eski golcü futbolcularında İsmail Buz Taraftarlar dernek başkanlarına vermiş olduğu iftar yemeğinde Urfaspor'a daha çok nasıl

Şanlıurfa’da ve dışarıda birçok takımlarda profesyonel olarak oynayan bir çok takımlarda gol kralı olan şimdi ise ömrünün geri kalan zamanının gençler adayan spor sunucusu İsmail Buz Mübarek Ramazan ayında eş ve dostları bir çatı altında toplamaya devam ediyor.

Ramazan ayında verdiği iftar yemeğinde bu kez Şanlıurfaspor taraftarlar derneğiyle iftar yemeğinde buluşan Buz, hiç kimsenin yapamadığını yaparak Şanlıurfaspor’a desteğini sürdürüyor.

Şanlıurfaspor Taraftarlar Dernek Başkanlarını iftar yemeğinde bir araya getiren İsmail Buz dostluk ve kardeşliğin güçlenmesindeki ilk adımı atarak birçok kesimlere çok anlamlı bir mesaj gönderdi.

Şanlıurfa’da birçok derneğin bulunduğu ve bu derneklerin tek amacı olan Şanlıurfaspor’a hizmet olduğunu herkes bilmektedir. Bunca zaman içerisinde Şanlıurfaspor’a birçok başkan geldi gitti.

Hiçbir Kulüp Başkanı mevcut olan dernekleri bir çatı altında toplayamadı. İsmail Buz’un vermiş olduğu iftar yemeğine iştirak eden Dernek Başkanları bundan böyle Şanlıurfaspor’a daha faydalı olabilmek için kenetleneceklerini söylediler.

Ayrıca mübarek Ramazan ayında bizlere iftar yemeği veren İsmail Buz ile birlikte Şanlıurfaspor’a daha çok nasıl fayda sağlayacaklarını masaya yatırdıklarını dile getiren dernek Başkanları Birlik ve beraberlik içinde Şanlıurfaspor’a destek olacaklarını belirterek, verilen bu anlamlı iftar yemeğinden dolayı İsmail Buz’a teşekkür ettiler.

BUZ: AMAÇIMIZ URFASPOR’A DESTEK OLAMAK

Ramazan ayında kapısını sonuna kadar dostlarının hizmetine açan hayırsever futbolcu İsmail Buz’un bu kez iftar misafirleri Dernek Başkanları oldu.

Ramazan ayı boyunca verdiği iftar yemeklerle eş ve dostlarıyla bir araya gelerek hasret gideren spor camiasının sevilen futbolcularından İsmail Buz bu kez Şanlıurfaspor’a gönül vermiş dernek başkanlarıyla bir araya gelmenin gururunu yaşadılar.

Bizim tek amacımız Şanlıurfaspor’a hizmet olduğunu söyleyen İsmail Buz, “Mübarek Ramazan ayı dolaysıyla dostlarımızla iftar yemeğinde bir araya gelerek hasret gidermektir” dedi.

Yaz kış yağmur çamur demeden tek amaçlarının Şanlıurfaspor’a destek olan taraftarlar denek başkanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldiklerini söyleyen Buz, “Canımızdan çok sevdiğimiz Şanlıurfaspor’un durumunu konuştuk. Bu zor süreç içinde takıma daha çok nasıl destek oluruz diye fikir alış verişinde bulunduk. Sağ olsunlar taraftarlar dernek başkanları bundan böyle birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini söylemeleri bizleri çok sevindirdi. İftar yemeğimize teşrif eden dernek başkanlarıma teşekkür ederim” dedi.

19 Haz 2017 - 10:27 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.