Denizlispor'da Kriz Bitti

DENİZLİSPOR'da  Şanlıurfaspor maçı öncesi başlayan yönetim krizinde sular durulmaya başladı.

5 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongrede görevi yardımcısı Mustafa Üstek'e devretme hazırlanan Başkan Süleyman Urkay, yönetim içindeki muhalif isimlerin kendi istedikleri teknikdirektörle anlaşma ve futbolcuların primlerini ödeme talebini kabul etti. Muhalif kanat bunun üzerine Manisaspor maçı öncesi teknik direktörlük için Kenan Atik ve Ali Yalçın'la sözleşme imzalayıp Futbol Federasyonu'na bildirildi ve Denizlili iki teknik adam maçta sahaya çıktı.

Teknik sorumluluğu üstlenen Ali Yalçın'ın bu görevi sezon sonuna kadar Kenan Atik'in pro lisansını kullanarak sürdüreği öğrenilirken ikili ilk sınavlarını dün deplasmanda 3-2 kaybedilen Manisaspor maçında verdi.

Bu arada Asbaşkan Taner Atilla, futbolcuların Gaziantep Büyükşehir Belediyespor beraberliği ve Balıkesirspor galibiyetinden doğan 232 bin TL tutarındaki primlerinin de ödendiğini söyledi. Atilla, ayrıca Norman Sylla'nın 30 bin Euro tazminatının 10 bin Euro'luk bölümünün dün gönderildiğini, 10 bin Euro'nun ise 10 Mayıs'ta gönderileceğini açıkladı.

ATİK: "BİR AN ÖNCE AYAĞA KALKMALIYIZ"

Denizlispor'un dün deplasmanda Manisaspor'a uzatma dakikasında yediği golle 3-2 yenilmesi, üzüntü yarattı. Maçı değerlendiren teknik direktör Kenan Atik, şunları söyledi:

"Ligde ne olacağı belli değil, hala kritik maçlar var. Bir an önce ayağa kalkıp önümüze bakmalıyız. İlk yarıda çok iyi oynadık. İkinci yarıda işler tersine döndü. Dünyadaki tüm takımlar gibi skoru korumak için geriye yaslandık. Bizi düşündüren bir başka konu da yan toplardan 3 gol yememiz. Rakibin sertliğine karşılık vermedik. Bundan sonra daha çok çalışıp, eksiklerimizi gidermemiz ve önümüze bakmamız lazım."

26 Nis 2017 - 08:45 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.