Demir ile Viranşehir ilçe spor’u canlandı

Spora ve sporcuya gönül veren başarılı hocalarımızdan Selahattin Demir Viranşehir ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atandıktan sonra

Spora ve sporcuya gönül veren başarılı hocalarımızdan Selahattin DemirViranşehir ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atandıktan sonra ilçede salon sporları canlılık kazanırken, yetiştirdiği yeteneklerle 18 Mart’ta Atletizmde Şanlıurfa’yı temsil edecekler.

Atletizm geliştirme projesi kapsamında Viranşehir İlçesini temsilen Şanlıurfa’da 300 Atlet arasında yarışarak finale çıkan Viranşehirli atletlerinde bulunduğu Atletizimciler Şanlıurfa’yı 18 Mart 2017 tarihinde Malatya’da yapılacak olan kros müsabakalarında temsil edecek. Viranşehir olarak spora yeni değerler kazandırma hedefiyle spordaki istikrarlı büyümemiz devam ediyor. Bunda emeği olan ve katkı sunan Viranşehir Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına ve Mili Eğitim İlce Müdürlüğüne Teşekkür eder. Dereceye giren ve katilim gösteren bütün Sporcuları tebrik eder basariler dilerim.

Ayrıca Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş Spor Şube Müdürü Murat Önen, Viranşehir ilce Müdürü Cemal Yolcu'ya ve Atletizm İl Temsilcisi Murat Tokucu’ya Çocukların düzenli olarak spor yapmalarını sağladıkları etkinliklere önem vermelerinden dolayı teşekkür ederiz.

23 Şub 2017 - 12:19 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.