Dema Futbolê’ye Bir Ödül Daha

TRT Kürdi 'de Pazar akşamları canlı olarak yayınlanan ve Türkiye futbol liglerinde yer alan Doğu-Güneydoğu takımlarının maç görüntülerini ekrana

Diyarbakır’daki Radisson Otel’de düzenlenen törende program adına ödülü programın sunucusu Mehmet Yılmaz Bay aldı.

‘Başarı, Ekip Çalışmasının Ürünüdür’

TRT Kürdinin bölge ve ülke sporuna büyük önem verdiğini, bunu da yayınlarıyla ortaya koyduğunu belirten Bay, ”TRT Kürdi, yayıncı kuruluşu olmayan ve göz ardı edilen alt ligleri yayınlayarak hem bölgeye hem ülkeye bu anlamda büyük katkı sunuyor. Her hafta en az bir maç çift dilli anlatım seçeneği ile ekrana geliyor. BAL maçları bile yayınlanıyor. Her hafta liglerle ilgili özel programlar da yapılıyor. Bizler sadece işin görünen, yani ekran tarafıyız. Asıl emek her türlü imkânı sağlayan TRT Kürdi yöneticilerimizin ve bu iş için emek harcayan TRT Kürdi çalışanlarımıza aittir. Bu başarı ekip çalışmasının ürünüdür. Bugüne kadar yurt içinden ve yurt dışından birçok ödül aldık. Bu ödüller motivasyonumuzu artırıyor” dedi.

HABER MERKEZİ

09 Nis 2018 - 15:21 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.