Deli Vakkas Karaağaçspor’da

Geçtiğimiz yıllarda Birecik Belediyespor'da forma giyen Spor toto bal ligi 5 grup takımlarından Karaağaç spor  1967 tecrübeli stoper Deli Vakkas

Agresif bir hırçın futbol sitili olan stoper deliVakkas geçtiğimiz sezon İskendurun 1967 de oynadığı futbola ve yaptığı kritik müdahaleler takıma katkıları oldu.bir çok takımda üstün başarı elde eden deli Vakkas dur durak bilmiyor.

‘Tecrübeli Deli Vakkas bir çok Takımda Üstün Başarı Elde Etti’

1989 doğumlu stoper oynayan ve görev verilirse sağ bekte oynaya bilen Deli Vakkas futbol kariyerine Gaziantepspor’da başladı.daha sonraki futbol kariyerini ise İskendurun 1967’de devam edicek,Bucak Belediye Oğuzhanspor,12 Bingölspor ,Şehit Kamil Belediyespor,Ergani spor,68 Yeni Aksaray spor,Orhan Gazi Belediyespor,Gaziantep İl Özel İdare spor, Birecik Belediyespor’da forma giydi.

Deli Vakkas’ın Kariyeri

TFF 3 lig 43 Maç

Türkiye kupası 2 Maç

Balda İse 68 Maç 3 golü var

Haber:İbrahim Çakmak

13 Eyl 2017 - 14:03 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.