Daum Şanlıurfa’da

Fenerbahçe'nin efsane teknik direktörü Christoph Daum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticisi Adnan Yükselir'in misafiri olarak Şanlıurfa'ya

Abdulkadi Alptekin
Haber albümü için resme tıklayın

2011 yılında GAP Arena stadyumunda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Türkiye kupasından sonra Daum tekrar Şanlıurfa'ya misafir olarak geldi. Şanlıurfa Amatör Kulüpleri Federasyonu Yöneticilerinden Adnan Yükselir’in davetlisi olarak Şanlıurfa’ya gelen Fenerbahçe’nin efsane teknik direktörü Daum Şanlıurfa’ya bir kez daha gelerek, Balıklıgöl ve dergahı ziyaret etti.
Şanlıurfa’nın meşhur Çiğköftesini yiyen Daum çiğköfteye hayran kaldığını ve Şanlıurfa çok değiştiğini söyledi.

08 Oca 2017 - 11:01 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.