Çiğ Köfteli Futbol Turnuvası

TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nde görevli özel güvenlik görevlilerinin düzenlediği futbol turnuvası finalinde renkli görüntüler

Tarım İşletmesinde görev yapan 164 özel güvenlik görevlisi arasında oluşturulan 6 takımla yapılan ve 24 Nisan’da başlayan bahar kupası futbol turnuvası, final maçı öncesi 3.’lük karşılaşması yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan final maçı kıran kırana geçerken, turnuvanın galibi Merkez-1 takımı oldu.

İlçedeki özel bir halı saha tesislerinde yapılan Turnuvanın final karşılaşmasına AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, İlçe Emniyet Müdürü Fazıl Şen, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Maç esnasında yine özel güvenlik elemanlarının yoğurduğu çiğ köfte yaklaşık 500 kişiye ikram edildi.

Final maçında şampiyonun belli olmasının ardından çok sayıda havai fişek ve konfeti patlatıldı.

Bahar kupası turnuvasında şampiyon olan takıma kupasını AK Parti ilçe Başkanı Halid Şimşek ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol birlikte verdi.

TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü özel güvenlik Müdürü Nazif Türk, bayram havasında geçen turnuva için tüm özel güvenlik görevlilerine teşekkür etti.

Nazif Türk, turnuva amacının personelin motivasyonun arttırılmasının yanı sıra farklı işletmelerde görev yapan güvenlik personelinin birlik beraberlik içerisinde kaynaşması olduğunu söyledi.

Bünyelerinde 164 özel güvenlik görevlisinin olduğunu söyleyen Türk, turnuvaya katılım ve destek sağlayan herkese teşekkür ederek bu tür sportif ve sosyal etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

13 May 2018 - 11:32 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.