Ceylanpınar’da Yaz Spor Okulunu Açtı

Ceylanpınar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Abdullah Arslan okulların kapanması ile birlikte öğrencilerin sportif faaliyette

Ceylanpınar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Abdullah Arslan, okulların kapanması ile birlikte öğrencilerin sportif faaliyette bulunmaları ve boş zamanlarını değerlendirmeleri için futbol, voleybol ve hentbol dalları olmak üzere 3 dalda yaz spor okulu açtıklarını söyledi. Arslan, 11-17 yaş gruplarında kız erkek öğrencilerden oluşan 400 öğrencinin eylül ayının ilk haftasına kadar yaz spor okullarından faydalanacağını belirtti.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Abdullah Arslan, spor okulunun açılışı için üstün gayret sarf eden Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet ve öğrencilere 100 takımlık spor malzemesi temin edilmesi konusunda yardımları olan İlçe Emniyet Müdürü Türker Yırtar’a teşekkür etti.

#

01 Tem 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.