Ceylanlara Demirkol dopingi

Demirkol Şanlıurfaspor kulübü eski başkanı Hüseyin Aygün ile birlikte sarı yeşilli ekibin kamp yaptığı Otel'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Demirkol

Demirkol, Şanlıurfaspor kulübü eski başkanı Hüseyin Aygün ile birlikte sarı yeşilli ekibin kamp yaptığı Otel’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Demirkol ve Aygün’ü Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek, AS Başkan Nabi Kırmızı ve futbol şube sorumluları Nihat Kırmızı ve Maruf Güneş karşıladı.

Otelin toplantı salonunda Teknik heyet ve futbolcular ile buluşan Demirkol, futbolcularla konuşma yaptıktan sonra, ikinci devrede şampiyonluk yolunda Şanlıurfaspor’a başarılar diledi.

Demirkol, Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olacaklarının altını çizererek şunları söyledi;

“Şanlıurfaspor’un şampiyonluğu bir kentin kaderini değiştirecektir. Bizlerde bunun bilincinde olan Belediye Başkanları olarak her zaman takımın yanında olacağız. Maddi manevi, Şanlıurfasporumuz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben ikinci devrenin inşallah Şanlıurfaspor için çok iyi geçeceğini umuyorum. Yönetim kuruluna futbolculara başarılar diliyorum”

Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ise Şanlıurfaspor’u ziyaret eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve eski Kulüp Başkanı Hüseyin Akgün’e teşekkür ederken, Şanlıurfaspor’un bu sezon başarıya ulaşacağını söyledi. Şimşek, futbolculara karşı yaptığı konuşmada kendilerine güvendiklerini performanslarını ikinci devrede daha da arttıracaklarına inandığını belirtti.

#

19 Oca 2015 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.