Ceylanlar 3 puanla tanışmak istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor,30Ağustos Pazar günüGöztepe ile yapacağı maçta3 puan hasretine son vermek istiyor. GAP Vadisi Tesisleri'nde, tek...

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor,30Ağustos Pazar günüGöztepe ile yapacağı maçta3 puan hasretine son vermek istiyor.

GAP Vadisi Tesisleri'nde, teknik direktörEngin Korukır yönetiminde günde tek antrenmanlaGöztepe maçına hazırlanan sarı-yeşilli ekipte kartcezalısı Onur dışında eksik bulunmuyor.

Kulüp başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe maçından tek hedeflerinin galibiyet olduğunusöyledi.

Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Karşıyaka maçından mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ancak o maçı geride bıraktıklarını belirten Şimşek, seyircinin de desteğiyle ligdekiilk galibiyetlerini almakistediklerini ifadeetti.

Şimşek,Göztepe'nin gücünün farkında olduklarını dile getirerek "Rakibimiz güçlü bir ekip ancak bizim de galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Umarım seyircilerimiz bu maçta tribünleri doldurur ve onların da desteğiyle sahadan galip ayrılan taraf oluruz. Hedefimiz 3 puanla tanışmak. Milli maçlar nedeniyle verilecek araya moralli girip hazırlıklarımızı sürdürmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Şanlıurfaspor, ligin ilk maçında evinde ağırladığı Adanaspor ile 0-0 berabere kalmış, geçen hafta deplasmanda karşılaştığıKarşıyaka'ya ise 1-0 mağlup olmuştu

#

28 Ağu 2015 - 11:41 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.