Çaykur Rize’den Şanlıurfaspor açıklaması

Ziraat  Türkiye Kupası son 16 turunda yarın deplasmanda  Şanlıurfaspor ile mücadele edecek  Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü  Aykut

Ziraat Türkiye Kupasıson 16 turunda yarın deplasmanda Şanlıurfasporile mücadele edecek Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, kupanın Avrupamücadelesi için en kısa yol olduğunu ve bu sene bu heyecanı yaşamak istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, rakipleri Şanlıurfaspor'un, iki SüperLig ekibinin bulunduğu gruptan lider çıkmayı başardığını hatırlattı.

Zor bir mücadelenin kendilerini beklediğine değinen Ferah, "Amacımız Şanlıurfaspordeplasmanında turu geçmek ama kolay olmayacağını biliyoruz. Rakibimiz son derece iyi işler yapmış ve bunu bizim maçta da sürdürmek isteyeceklerdir. Sahada iyi mücadele edip sabırla istediğimizi almak için çalışacağız." dedi.

Türkiye Kupası'nda bir önceki sezon, kupayı müzesine götüren Galatasaray'a yarı finalde elendiklerini anımsatan Ferah, şu ifadeleri kullandı:

"Rize'ye Avrupaheyecanı yaşatmak istiyoruz. Bunu geçtiğimiz sezon yarı finalde elenerek elimizden kaçırdık. Bu sezon artık sonuna kadar taşımak için çaba göstereceğiz. Türkiye Kupası, Avrupa'ya açılan en kolay kapı ve bu sene bu kapıdan geçmek istiyoruz. Bu bilinçle kupada mücadele içerisindeyiz."

Ferah, kart cezalısı Saadane'nin yanı sıra hafif sakatlığı bulunan Süleyman Koç'un tedbir amacıyla Şanlıurfa'ya götürülmediğini sözlerine ekledi

03 Şub 2017 - 12:57 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.