Cavcav'ın Doktorundan Açıklama Geldi!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav dün dengesini kaybederek düştü. Hastaneye getirilen Cavcav beynindeki ödemin dağılması için ameliyata edildi.

Solunum yetmezliği ve yüksek tansiyon nedeniyle uzun zamandır tedavi görenİlhan Cavcav'ın, gece yarısı cankurtaranlaAnkara Güven Hastanesi'ne getirildiği ve acil serviste yoğun bakıma alındığı belirtildi. Doktorlar, ilk aşamada kalbinde bir rahatsızlık tespit edilmediğini, beyindeki ödemi dağıtmak içinİlhan Cavcav'ı ameliyata aldıklarını söyledi. Dün dengesini kaybederek düşen, kolu ve kafasını çarpan 81 yaşındaki duayen başkanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

İlhan Cavcav'ın özel doktoru Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"İlhan Cavcavbaşkanımızı evde geçirdiği bir travma sonrasında gece yarısı saat 03.00'ten itibaren şuuru kapandığı için beyin kanaması tanısıyla hastaneye getirdik. Hastanede hemen tomografisi çekildi. Kafa kraniyal kanaması olduğu saptandı ve hastamız acil yoğun bakıma alındı. Şu anda yoğun bakımda makineye bağlı yaşatılıyor. Geldiğinden beri durumunda herhangi bir değişiklik yok. Şuuru kapalı. Şu anda vefat durumu yok. Beyin cerrahı arkadaşımız durumunun kritik olduğunu söyledi. Herhangi bir cerrahi müdahale yapmayacaklarını söylediler. Medikal yönden tedaviye devam edileceğini, makineye bağlı izleyeceklerini belirttiler."

21 Oca 2017 - 14:13 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.