Cankurtaran ve Özvardar Ünyespor’da

BAL liginde şampiyon olarak adını 3. Lige yazdıran Karaköprü Belediyespor'da kaleci Doğan Cankurtaran ve Uğur Özvardar Ünyespor'la anlaştı.

Şanlıurfa’yı Bölgesel Amatör Liginde 2. Grupta temsil eden ve adını 3. Lige yazdıran şampiyonKaraköprü Belediyespor’da futbolcular bir bir yuvadan uçmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta Karaköprü Belediyespor kalesini koruya ve şampiyonluk yolunda büyük pay sahibi olan kaleci Doğan Cankurtaran ve sok bek futbolcusu Ünyespor’la anlaştı.

Uğur Özvardar ve kaleci Cankurtaran Ünye 1957 Spor'da

Ünyespor 3.lig şampiyonu olarak 2.lige yükselen kadrosunun sol beki, daha önce Hataysporla 3.lig şampiyonluğu yaşayarak 2.lige yükselen ve bu sezon Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile Bal ligi şampiyonu olarak 3.lige yükselme başarısına ortak olan sol bek Uğur Özvardar ve başarılı kaleci Doğan cankurtaran yeniden Ünyespor’la anlaştı.

23 May 2017 - 16:23 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.