Canbeyli’nin ismi yaşatılacak

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı yaklaşık 2 ay önce Giresun'da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Şanlıurfa Amatör

-Kadir DEVİR-

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı yaklaşık 2 ay önce Giresun’da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon(

ASKF

) Başkanı merhum Bahattin Canbeyli anısına “Ruhun Şad olsun” başlıklı bir köşe federasyon başkanlığı içersine asarak yaptığı hizmetler ve katıldığı kupa törenlerinden oluşan fotoğraf galerisi oluşturdu.

Canbeyli’nin anısına yaptırılan bu köşe federasyona gelenleri duygulandırdığı görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığında görevli Genel Sekreter Mehmet Aktaşoğlu, “Merhum Başkanımız Bahattin Canbeyli köşesi diye bir köşe açtık ona yaptığı hizmetler kupa törenlerinden oluşan fotoğraflarını oraya dizayn ettik. Onun hatıralarını yaşatmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Bu sezon Amatör lige Eski Başkanın ismini vereceklerini belirten Aktaşoğlu, bu konuda meclise yazı gönderdiklerini dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Şunu da belirtim Şanlıurfa süper amatör lige sayın Bahattin Canbeyli’nin ismi verilecek. Bahattin Canbeyli Süper Amatör Ligi olarak tescil edilecek. Ayrıca ben Şanlırfa Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Yenice spor tesislerimize Büyükşehir Belediyesi Bahattin Canbeyli Spor Tesisleri olarak tescillenecek meclise gitti . Meclis onayı bekliyor. Meclisin toplandığı ilk gün o onaylanacak ve görkemli bir şekilde açılışı yapılacaktır.”

11 Ağu 2015 - 12:41 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.