Çamlıderspor Lider Badıllı Gençlik’i Devirdi

Şanlıurfa 1. Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren Çamlıderespor ligin 5. Haftasında oynadığı lider Badıllı Gençlikspor maçını 1-0 kazanarak

Şanlıurfa 1. Amatör A Grubunda mücadele eden ve geçtiğimiz hafta Karşıyakaspor’a 3-2 mağlup olan Çamlıderespor bu mağlubiyetin kaza olduğunu söyleyerek çıktıkları lider Badıllı Gençlikspor karşısında aslanlar gibi mücadele ederek attığı tek golle maçı 1-0 kazanarak kendisini taraftarlarına affettirdi.

11 Nisan Stadyumu 1 nolu sahada oynanan Bedıllı Gençlikspor ile Çamlıderespor müsabakasına taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Maça her iki takım hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarında Çamlıderespor oyuna ağırlığını koymaya başlarken, rakip kalede gol aramaya başladı. Çamlıderespor’un ataklarına yerinde cevap veren lider Badıllı Gençlikspor zaman zaman etkili atakları oldu.

İlk yarıda futbol adına istenilen her şey vardı ama bir türlü taraflar istedikleri golü bulamayınca maçı 0-0 tamamlandı.

ÇAMLIDERESPOR İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

Maçın ikinci yarısına yine hızlı başlayan Çamlıderespor bunduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra geri çekilmeye başlayan Çamlıderespor kalesinde açıklar v ermeye başladı.

Lider Badıllı Gençlikspor oyunun büyük bölümünde etkili olmasına rağmen attığı iki golü hakem ofsayt olarak iptal etti. Her saniyesi, her dakikası heyecanla geneç mücadelede başka gol olmayınca Çamlıderespor Badıllı Gençlikspor’un 1-0 mağlup ederek gülen taraf oldu.

Çamlıdersspor aldığı bu galibiyetle puanını 9’a çıkartırken Badıllı Gençlikspor 10 puanda kaldı.

BADILLI GENÇLİKSPOR İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Yeni sezona yeni umutlarla başlayan Badıllı Gençlikspor yaptığı transferlerle Süper Amatör kümeyi hedefliyordu.

Takımın başına yılların deneyimi olan teknik direktör Murat Bakırcılar’ı getiren Badıllı Gençlikspor ne kadar istekli olduğunu gösterdi. Lige kendi evinde oynadığı 3-1’lik Hilvan Belediyespor galibiyetiyle başlayan Badıllı Gençlikspor bu maçın ardından deplasmanda Halfetispor ile 2-2 berabere kaldı.

Ligin 3. Haftasında lider Birecik Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek adını liderliğe yazdıran Badıllı Gençlikspor’da yüzler gülüyordu. Ligde adeta vites yükselten Badıllı Gençlikspor çıktığı Viranşehir deplasmanında 4-1’lik Viranşehir Sanayispor zaferiyle dönerek taraftarları şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.

Ligin 5. Haftasında Çamlıderespor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Badıllı Gençlikspor ilk yenilgisini aldı.

HEKEM TİRYOSU MÜKEMMEL BİR MAÇ YÖNETTİ

Şanlıurfa 1. Amatör küme müsabakasında 11 Nisan stadyumunda Çamlıderespor ile lider Badıllı Gençlikspor rasında oynanan kritik maçı yöneten Klasman Bölge Hakemlerimizden Mikail Cihangir ve yardımcıları kendine yakışır bir maç yöneterek sporseverlerden tam not aldı.

Maç boyunca yerinde ve zamanında verdiği kararlarla maça damgasını vuran Cihangir, oyun kontrolünü hiçbir zaman elinden bırakmadı. 10 üzerinden 10 alan Hakem Cihangir ve yardımcılarını kutlarız.

17 Kas 2017 - 09:58 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.