Çamlıderespor çıkışını bu hafta da sürdürdü

Şanlıurfa 1. Amatör küme (A) grubunda mücadele eden Çamlıderespor bu hafta oynadığı Bağmancıspor maçını 2-0 kazanarak çıkışını sürdürdü.

Şanlıurfa 1. Amatör küme (A) grubunda mücadele eden Çamlıderespor bu hafta oynadığı Bağmancıspor maçını 2-0 kazanarak çıkışını sürdürdü.
Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan 1. Amatör ekiplerinden Çamlıderespor oynadığı 4 maçta 10 puan toplayarak taraftarlarının yüzünü güldürmeye başladı. Geçtiğimiz hafta Ceylanpınar Tigemdeplasmanından 2-2’lik sokrla dönerek 1 puanın sahibi olan Çamlıderespor bu hafta da Bağmancıspor maçını 2-0 kazanarak çıkışını sürdürdü.

4 MAÇTA 10 PUAN

Ligin 2. Yarısına Viranşehir Sanayispor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Halit Kaya’nın öğrencileri ardından, kendi evinde Viranşehir Belediyespor engelini 3-0’la geçerek yüzleri güldürdü. Ligin 12. Haftasında Ceylanpınar Tigem deplasmanına çıkan Çamlıderespor sahadan 2-2’lik sonuçla ayrılarak 1 puanın sahibi oldu. 2. Yarıda bileği bükülmeyen Çamlıderespor Bağmancı maçını zorlanmadan 2-0 kazanarak 4 maçta 10 puan alarak en başarılı takım oldu.



KAYA : “2. YARIYA ÇAMLIDERESPOR DAMGASINI VURDU”

Şanlıurfa Çamlıderespsor teknik direktörü Halit Kaya 2. Yarıya damga vurduklarını ve 4 maçta 10 puan toplamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Kaya, “Bu sezon Çamlıderespor ekibi olarak ayağımızı sağlan olarak yere basmak için sezona başladık. Ama bir çok maçlarda şansızlık bir türlü yakamızı bırakmadı. Ama ligin 2. Yarısında oynadığımı 4 maçta 10 puan toplama sevincini yaşamaktayız. Ligde kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak noktayı koyacağız. Bize bu günleri yaşatan futbolcularımı kutlarım” dedi.

20 Oca 2017 - 18:14 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.