Büyükşehir Meclisinden Urfaspor Açıklaması

Şanlıurfaspor'un 2016-2017 sezonunda mücadele ettiği TFF 1. Ligde şike iddiası üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisinden açıklama yapıldı.

Şanlıurfaspor'un 2016-2017 sezonunda mücadele ettiği TFF 1. Ligde şike iddiası üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisinden açıklama yapıldı. Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç:
Resmi küçültmek için üzerini tıklayın...
Bugün gerçekleşen 7. oturum 5. birleşim'de gündemdeki maddeler meclis üyelerin oylamasına sunuldu. Yapılan oylamalarından ardından Başkan Vekilli Nihat Kılıç Şanlıurfaspor ile ilgili olarak meclis adına açıklamalarda bulundu

Son günlerde kamuoyu oluştuğuna dikkat çeken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç: "Büyükşehir belediye Meclisi olarak bu işin takipçisi olduğumuzu beyan ediyoruz. Hukuk gereğini yapar diye bekledik. Bu anlamda TFF 1. Lig fikstürü çekilmeyeceğini bekliyorduk. Dün fikstür çekildi. Şanlıurfaspor'un iyi oynayamadığını ve bu nedenle küme düştüğünü zannediyorduk. Meğerse Şanlıurfaspor küme düşmemiş. Ayak oyunları, kumpaslarla ve lobiyle Şanlıurfaspor küme düşürülmüştür. Biz lobiciliğe, ayak oyunlarına ve kumpas işlerine karşı olduğumuzu beyan ediyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi olarak bu işin takipçisi olacağımızı, şikenin alın terini çalmaya yönelik iş ve işlem olduğunu ve bu konuda Türkiye Futbol Federasyonunu duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu tarafından geçen sezon mücadele ettikleri TFF 1. Lig’deki maçlarda şike yapıldığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) suç durusunda bulunulmuştu.

15 Tem 2017 - 15:20 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.