Büyükşehir Belediyespor’un Yaz Futbol Okulu Kursu Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor alt yapı tarafından organize edilen Yaz futbol okulu  kursları başladı.

Şanlıurfa’da futbol sezonunun ve okulların tatil edilmesinden sonra her yıl geleneksel haline gelen BüyükşehirBelediyespor’un açmış olduğu ücretsiz Yaz futbol okulu büyük ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyespor alt yapı sorumlusu Yusuf Bengi tarafından başlatılan Yaz futbol okulu sabah saatlerinde ŞUTİM spor kompleksinde devam ediyor.

Yaz futbol okulu ile ilgili Urfanatik’e açıklamada bulunan alt yapı sorumlusu Yusuf Bengi, açmış oldukları “Yaz futbol okuluna start vererek çalışmaların başladığını söyledi.

Bengi, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlemiş olduğumuz “Yaz futbol okulu” kayıtlarımızı tamamladıktan sora çalışmalara başlamış bulunmaktayız.

Geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çalışmalarımıza son derece önem vermekteyiz. Yaklaşık bir devam edecek olan Yaz futbol okulunda başarılı olacak futbolcuların üzerinde durarak onları futbola kazandıracağız” dedi.

19 Tem 2017 - 11:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.