Büyükşehir Belediyespor’da “Doğan’lı” Günler

Mazisi başarılarla dolu olan ve eski günlerine dönmek için Şanlıurfa'yı Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor

Mazisi başarılarla dolu olan ve eski günlerine dönmek için Şanlıurfa’yı Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör İsmail Doğan ile anlaşarak büyük bir başarıya imza attı.

Kişiliğiyle, karakteri ve dik duruşuyla her yerde söz sahibi olan 11 Nisanspor teknik direktörü İsmail Doğan artık Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

11 Nisanspor Kulübünde çalıştığı 4 yılda kulübe büyük katkılar sunarak, her zaman takımın menfaatini koruyarak benim diyen takımlara kök söktüren 11 Nisanspor İsmail Doğan’la başarıdan başarıya koştu.

Futbolda her zaman başarılı olmak için yeni yeni sayfalar açmak zorunda kaldığımız bu günlerde başarılı teknik direktör İsmail Doğan’ın Büyükşehir Belediyespor ile anlaşması gündeme bomba gibi düştü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Yönetimi başarılı 11 Nisanspor Teknik Direktörü İsmail Doğan ile anlaşarak 3. Lige çıkma yolunda Bölgesel Amatör Liginde çıtayı en üst seviyelere getirerek u yola baş koyduklarını söylediler.

Şanlıurfalı sporseverler ise Büyükşehir Belediyespor başarılı teknik direktör İsmail Doğan ile anlaşarak, büyük bir başarıya imza attıklarını söylediler.

Ayrıca Bal ligine çıkma yolunda Baraj maçında Büyükşehir Belediyspor’a elenen Siverek Belediyespor yönetimi yeni sezon öncesi 11 Nisanspsor kulübünü satın alma yolunda kolları sıvadı.

22 May 2018 - 18:13 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.