Büyükşehir Belediyespor Yeni Halspor’u 6-0 mağlup etti

Şanlıurfa U-19 Gençler ligi (D) grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor Yeni Halspor engelini 6-0 farklı skorla aşarak namağlup

Şanlıurfa U-19 Gençlerligi 15. Hafta maçında BüyükşehirBelediyespor yine gol yağdırdı. Abdurrahman Eskici’nin öğrencileri ligde oynadıkları 14 maçta mağlubiyet yüzü görmeyerek lider olarak ne namağlup çıktığı Yeni Halspor maçını 6-0 kazanarak hedefe bir adın daha yaklaştı.
Ligde oynadığı 15 maçta 15 galibiyet alan Büyükşehir Belediyespor Yenihalspor karşısında galibiyete taşıyan golleri Mehmet Fatih Han (2) Muhammed Eskici (2) Muhammed Alav (1) Hilmican Çitfçi (1) kaydetti.
Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdurrahman Eskici, ligde oynadıkları 15 hafta ta 15 galibiyet alan öğrencilerini kutladıklarını söyledi.
Eskici, Allaha şüküeler olsun ki lig başında verdiğimiz sözü bu hafta da tutarak namağlup unvanımızı sürdürüyoruz. Son oynadığımız Yeni Halspor karşısında sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcularımı kutluyorum” dedi.
EN YAKIN RAKİBİNE 5 PUAN FARK ATTI

Şanlıurfa U-19 Gençler liginin tek namağlup takımı olan Büyükşehir Belediyespor en yakın rakibi olan 11 Nisanspor’a 5 puan fark attı. 15 maçta 15 galibiyet alan ve 45 puanla zirveye demir atan Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk kapısını ardına kadar aralamaya başladı.

21 Oca 2017 - 13:58 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.