Büyükşehir Belediyespor Gençlerin Halfeti Keyfi

Şanlıurfa Amatör kümede her zaman söz sahibi olan Büyükşehir Belediyespor U-17 ve 19 takımı Halfeti'de stres atarak çalışmalarını sürdürüyor.

Her yıl hedef büyüten ve bu sezon 3.ligi hedefleyen ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyespor’un alt yapısı da çalışmalar son derece başarılı bir şekilde devam ediyor. U-17 ve 19 gençlerden sorumlu Yusuf Bengi nezaretinde çalışmalar Halfeti’de sürdü.

Yeni sezon öncesi U17 ve 19 takımını Halfeti’ye götüren Büyükşehir Belediyesi orada futbolcular gönüllerince bir kamp geçirerek stres attılar.

U-17 ve 19 takımından sorumlu Yusuf Bengi ise yaptığı açıklamada, “Yeni sezona sayılı günler kaldı. Biz de futbolcularımızın stres atmaları için bir haftalık Halfeti gezisi düzenledik. Halfeti’de futbolcularımız hem stres attılar, hem eğlendiler, hem de idman yaptılar. Çok güzel bir kamp geçirdik.

Bizlere ve gençler bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye başkanımıza, Kulüp Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor U19 genç takımı Halfeti'de oynadığı hazırlık maçında Göklüspor'u 12-0 mağlup etti.

15 Eyl 2017 - 09:45 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.