Büyükşehir Belediyespor'da Hedef 3. Lig

2017-2018 Süper Amatör Liginin final maçında Siverek Belediyespor'u Penaltılarda yenerek Bal Ligine Şampiyon olarak çıkan Büyükşehir Belediyespor

Büyükşehir Belediyespor'da Hedef 3. Lig
Video için play'e tıklayın

2017-2018 Süper Amatör Liginin final maçında Siverek Belediyespor'u Penaltılarda yenerek Bal Ligine Şampiyon olarak çıkan Büyükşehir Belediyespor, sezonu namaglup olarak tamamladı.

GAP Arena Stadyumunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile Siverek Belediyespor arasında gerçekleştirilen final müsabakasında oynanılan 90 dakika boyunca galibin belirlenmemesi ile birlikte maç uzatmalara gitti. Uzatmaların ardından penaltılara giden Büyükşehir Belediyespor Siverek Belediyespor'u 4-3 yenerek adını bal ligine yazdırdı.

Maçın ardından kutlamalarda bulunan Büyükşehir Belediye sporcuları, Kardeş Siverek Belediyespor oyuncularını iyi oyunlarından dolayı tebrik ettiler.

2017-2018 Süper Amatör Liginde iyi bir sezon geçirerek sezonunu namaglup bir şekilde tamamlayan Büyükşehir Belediyespor, sezon boyunda elde ettiği 19 galibiyet ve 3 beraberlik ile sezonu namaglup şampiyon olarak tamamladı.

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ, ŞAMPİYON TAKIMI KUTLADI

Zorlu bir sezonun şampiyon olarak kapatan Büyükşehir Belediyespor'u ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, Şampiyon takımı kutlayarak, her zaman destek vereceklerini belirti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Bal Ligine çıkmak için mücadele eden Büyükşehir Belediye futbol kulübümüz, Kardeş takım olan Siverek Belediyespor'u yenerek Bal ligine çıkmıştır. Her iki takımda Şanlıurfa'mızın takımı Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemize hizmet ediyoruz. Spor kardeşliktir, kardeşlerde sporda bir birlerine rakip olabiliyor. 120 dakika oynanılan maçta sonuç alınamayınca maç sonucu penaltılara kaldı. Ve Büyükşehir Belediyespor penaltılarda galip geldi. Ben tüm oyuncuları ve yönetimimizi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan sporun her alanında adını sıkça duyuran Büyükşehir Belediyesi bir çok alanda şampiyonluklar, birincilikler ve ödüller almaya devam ediyor.

14 Nis 2018 - 14:05 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.