Büyükşehir Belediyespor Bolu Yolcusu

Şanlıurfa Süper Amatör küme takımlarından Büyükşehir Belediyespor yeni sezon öncesi Bolu'da kampa girecek.

Yeni sezona yeni umutlarla merhaba diyecek olan Süper Amatör küme takımlarından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor kamp için bugün Bolu’ya hareket etti.

2017-2018 futbol sezonunda şampiyonluğu hedefleyen Süper Amatör Küme ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor iç ve dış transferde yaptığı bir birinden flaş transferlerle adeta gücüne güç kattı.

Kadrosunda Adnan Canlıka gibi futbolcuların bulunduğu Büyükşehir Belediyespor 3. Lige çıkmak için adeta seferberlik ilan etti.

Takımı teknik direktör Ahmet Görgün’e teslim eden Büyükşehir Belediyespor Bolu’da enerji depolayarak hazırlık maçları oynayacak. 7 Ekim’de başlayacak olan Süper Amatör Küme maçları öncesi Büyükşehir Belediyespor son hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacak.

11 Eyl 2017 - 11:28 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.