Büyükşehir Belediyespor Amatör Ligde İddialı

Süper Amatör Lig'de mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ligin başlamasına az bir zaman kala antrenman çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir Belediyespor Amatör Ligde İddialı
Video için play'e tıklayın

Süper Amatör Lig'de mücadele veren ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyespor ligin başlamasına az bir zaman kala antrenman çalışmalarına hız verdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, " Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'nın bir spor şehri olabilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Süper Amatör Lig'de mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor lig hazırlıklarını sürdürüyor. Yenice tesislerinde Teknik Direktör Ahmet Görgün nezaretinde idman yapan futbolcular çift kale maç yaparak antrenman çalışmalarına ağırlık verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz, ASKF Genel Sekreteri Adnan Yükselir, takımın yenice tesislerindeki idmanını yakından takip ederek antrenman çalışmalarını izledi. Futbolcularla bir araya gelen Özçınar yeni sezonda takıma ligde başarılar dileyerek futbolculara tatlı ikram etti.

ŞANLIURFA'YI SPOR ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Şanlıurfa'da gençlerin spora yönlendirilmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla 12 farklı branşta gençlere spor kursları düzenlediklerini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Şanlıurfa'nın spor şehri olması için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini belirterek, "Takımımız ligde şampiyonluk için en büyük adaylardan birisidir ve çok iyi bir takım kurduk. Bizim amacımız sadece burada amatör sporda ligde sadece futbolcu yetiştirmek değil, aynı zamanda mahallenin tamamında futbol kültürünü geliştirmek, Şanlıurfaspor'un alt yapısını oluşturabilmek, gençleri sokaktan çekebilmek ve Şanlıurfa'nın bir spor şehri olabilmesi için elimizden geleni Büyükşehir Belediyesi olarak yapmaya çalışıyoruz. Güzel bir ekip ve güzel bir tesis kurduk. Bu yıl Şanlıurfaspor ve alt yapısını da biz İnşallah destek vereceğiz. Büyükşehir olarak amatörde iddialıyız" dedi.

HEDEFİMİZ BAL LİGİNE ÇIKMAKTIR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi spor kulübü bünyesinde genç ve yetenekli futbolculardan yeni bir takım kurduklarını ve ligde iddialı olduklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Reşat Özmen, ise "Genç, yeni ve Şanlıurfalılardan oluşan bir takım oluşturduk. Burada şampiyon olup bu yıl İnşallah kısmet olursa hedefimiz BAL ligine çıkmaktır. İdmanlarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Ekim ayında sezonun ilk müsabakasına çıkacağız. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde A takımından ziyade alt kategoride 12-19 yaş arası 6 takımımız bulunmaktadır. Sezonun futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BU SEZON HEDEFİMİZ ÇOK BÜYÜK

2017-2018 futbol sezonunda amatör ligde hedeflerinin çok büyük olduğunu ifade eden ASKF Genel Sekreteri Adnan Yükselir, "Bu yıl hedefimiz büyük ve İnşallah Allah kısmet ederse Şanlıurfaspor'a burada futbolcu yetiştireceğiz. BAL ligine çıkacağız ve Bal liginden sonra daha da hedef büyüteceğiz. Şanlıurfa'ya böyle güzel tesis kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor kulübü bünyesinde 12 farklı branşta spor kursu düzenleniliyor.

07 Eyl 2017 - 13:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.