Büyükşehir Belediye Hazırlık Maçı Yapacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor alt yapı U-15 ve 16 takımı yeni sezon öncesi DSİspor ile Perşembe günü hazırlık maçı yapacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesporalt yapı U-15 ve 16 takımı yeni sezon öncesi DSİspor ile Perşembe günü hazırlıkmaçı yapacak.

Büyükşehir Belediyespor U-15 ve 16sorumlusu Ahmet Keskin nezaretinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren U-15 ve 16 takımda tek hedef bu yıl grupta ligi zirvede bitirmektir.

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini dile getiren U-15 ve 16 takım sorumlusu Ahmet Keskin Urfanatik’e şu açıklamada bulundu.

Keskin, “Alt yapıda ve üst yapıda çalışmalarımız devam etmektedir. Büyükşehir Belediyespor ailesi olarak hedeflerimiz her geçen gün büyümektedir. U-15 ve 16 takımında bu yıl hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşıp Şanlıurfa’yı gençler liginde temsil etmektir.

Yeni sezona hazırlıklarımız devam etmektedir. Bol bol hazırlık maçları oynayıp eksikliklerimiz gidermek istiyoruz. Perşembe günü DSİSpor ile bir hazırlık maçımız olacaktır. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar dilerim.” Dedi.

12 Eyl 2017 - 12:13 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.