Büyük Kaptan 15 Temmuzspor’da

Şampiyonluğa oymayan takımlara büyük katkı sağlayan büyük kaptan Mahmut Hançer bundan böyle 15 Temmuzspor'un başarısı için ter dökecek.

Süper AmatörKüme Ekiplerinden 15 Temmuz (Güvenspor) yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle bütün dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda 15 Temmuz (Güvenspor) yönetimi teknik direktör Mutlu Yılmaz ve yardımcı hoca Abdulbasit ile yola devam etme kararı aldıktan sonra bu kez transfer konusunda ince eleyip sık dokuyarak hazırlıklara başladı.

Şanlıurfa’da şampiyonluğa oynayan takımlarda büyük katkı sağlayan ve uzun süredir Büyükşehir Belediyespor kaptanlığını yapan Mahmut Hançer ile anlaşma sağlayan 15 Temmuz (Güvenspor) ilk bombayı patlattı.

15 Temmuz spor Kulüp başkanı Sinan Günak, yeni sezon öncesi yaptıkları çalışmaları Urfanatik’e anlattı.

Günak, “2017-2018 futbol sezonu Şanlıurfa’da 7 Ekimde start alacak. Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör kümede mücadele eden ve diğer liglerde mücadele edecek olan bütün takımlara başarılar dilerim.

İç ver dış transferlerde şimdiye kadar bir çok futbolcuyla anlaşma sağladık. Bu yıl 15 Temmuzspor arzuladığı başarıyı yakalamak için her kez üzerine düşen görevi yaparak taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.” Dedi.

Ligde söz sahibi olmak için 15 Temmuzspor Urfa futboluna büyük katkı sağlayan Mehmet Tartış ve kaleci antrenörümüz Serman Akıl'la anlaşma sağladı.

13 Eyl 2017 - 12:41 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.