Bozovagücü liderliğini korudu

Şanlıurfa 1. Amatör kümeden süper amatör kümeyi hedefleyen Bozovagücüspor geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Hilvanspor maçını 1-0 kazanarak

Şanlıurfa 1. Amatör kümeden süper amatör kümeyi hedefleyen Bozovagücüspor geçtiğimiz haftadeplasmanda oynadığı Hilvanspor maçını 1-0 kazanarak zirvedeki yerini bu hafta da korudu
Sezona süper amatör ligi hedefleyerek başlayan Şanlıurfa 1. Amatör küme (B) Grubu ekiplerinden Bozovagücüspor ligde aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini deplasmanda Hilvanspor’u 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Deplasmanda aldığı galibiyetle puanını 29’a çıkartan Bozovagücüspor bu hafta deplasmanda Halfetispor ile oynayacak.
ŞANLIURFA

DSİ

SPOR YAKIN TAKİPTE
Lider Bozovagücüspor’u 2 puan gerisinde 27 puanla 2. Sırada yer alan DSİspor geçtiğimiz hafta grubun güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği’ni zorda olsa 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Gözünü zirveye diken DSİspor bu hafta Kendirspor ile mücadele edecek.
GENÇ KARAKEÇİLİLER BU YARIŞTA BENDE VARIM DEDİ
Ligde her zaman söz sahibi olan Genç Karakeçililer geçtiğimiz hafta Reha gençlikspor’u gol düellosu altında geçen mücadeleyi 4-3 kazanarak şampiyonluk yolunda aday olduğunu gösterdi. Gol düellosu altında geçen mücadeleyi Genç Karakeçililer ikinci yarıda bulduğu gollerle reha Gençlikspor engelini de 4-3’le aşarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
KEÇESPOR 2 ATTI 4. SIRAYA ÇIKTI
Ligde son haftalarda hakemlerden yana dert yanan Keçespor geçtiğimiz hafta oynadığı Kendirspor maçını 2-0 kazanarak rahat bir nefes aldı. Kenidrspor karşısında aldığı bu galibiyetle puanını 23’e çıkartan Keçespor grupta 4. Sırayı kaptı.
ANKASPOR KAZANMASINI BİLDİ
Ligde zor günler yaşayan ve grupta en alt sıraya haftalardır demir atan Ankaspor ligin 13. Haftasında oynadığı Halfetispor maçını kazanarak en alt sırada kurtuldu. Halfeti karşısında başarılı bir oyun sergileyen Ankaspor özellikle maçın ikinci yarısında rakibine nefes bile aldırmayarak maçı 2-1 kazanmasını bildi.

Şanlıurfa (B) grubunda 13. Hafta maçları geride kalırken, 5 müsabakada alınan sonuçlar şöyle : Kendirspor : 0 – 2 : Keçespor, Şanlıurfa Gençlerbirliği : 1 – 2 : Şanlıurfa D.S.İ., Genç Karakeçililerspor : 4 – 3 : Reha Gençlikspor, Hilvanspor : 0 – 1 : Bozovagücü, Ankaspor : 2 – 1 : Halfetispor

24 Oca 2017 - 10:28 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.