Bozova Gençlik Hizmetlerinden Teşekkür

Bozova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi Durgunsu Türkiye Kano Şampiyonasına katılımında desteklerini esirgemeyenler teşekkür

Bozova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi sona eren Durgunsu Türkiye Kano Şampiyonası ile ilgili şu açıklamada bulundu, “Gençlerimizin Türkiye Kano Şampiyonasına katılımında desteklerini esirgemeyen Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Zekeriye Göker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Keşküş, büyük emek sarfeden antrenörlerimiz Murat Zeki Güçlü, Abdurrahman Demir, Sabri Altundağ, Mustafa Köroğlu, Adem Vuran'a, 75.Yıl MTAL Müdürü Ali Çelik hocama, Eskişehir’de her konuda ilgi ve alakasını eksiltmeyen Kano Federasyonu Başkanı Sayın Alper Cavit Kabakçı'ya ve ekibine teşekkür ediyorum.

Müsabakalara katılan Bozovalı gençlerimiz bir önceki yarışa göre derecelerini yükselttiler ve Büyüklerde 500 metre de K4 te 75.Yıl MTAL GSK sporcuları Murat Zeki Güçlü, Abdurrahman Demir, Sabri Altundağ, Mustafa Köroğlu ve 500 metre ve 200 metrede K2 de Bozova GSK sporcuları Yusuf Ecan ve Yusuf Can Ercan derece yaparak Türkiye üçüncüsü oldular.

Yine 500 metre K1 de Bozova GSK sporcusu Ali Kemal Sarar Türkiye dördüncüsü, 500 metre C1 de 75.Yıl MTAL GSK dan Hasan TEL Türkiye Beşincisi, 500 metre ve 200 metre K1 de Bozova GSK sporcusu Elif Rania Çiftçi Türkiye yedincisi oldular. Derece elde edip bizleri sevindiren sporcularımızı tebrik ediyorum.” Dedi.

#

12 Eyl 2017 - 12:04 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.