Bolu’da Büyükşehir Belediyespor'un Ayak Sesleri

Şanlıurfa Süper Amatör Küme takımlarından Büyükşehir Belediyespor kamp çalışması için Bolu'ya giderek ilk idmanını yaptı.

Bu sezon 3. Lig hedefleyen adeta birbirlerine kenetlenen ŞanlıurfaBüyükşehirBelediyespor Bolu’da kampa girdi. Yeni sezon öncesi Bolu Termal’de kampa giren Büyükşehir Belediyespor teknik direktör Ahmet Görgün nezaretinde çalışmalara başladı.

Yaklaşık bir hafta Bolu’da kalacak olan Büyükşehir Belediyespor burada bol bol enerji depolayarak hazırlık maçı oynayacak.

Büyükşehir Belediyespor Kulüp başkanı M. Reşat Özmen Bolu kampının takım açısında çok faydalı olacağını söyledi.

Özmen, “7 Ekim’de başlayacak olan lig öncesi Belediyespor olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İç ve dış transferde bütçemize göre transferler yaptık. Takıma yeni katılan futbolcular erken uyum sağlaması bizleri sevindirdi.

Bolu kampını tamamladıktan sonra yuvaya dönüp kendi tesislerimizde ilk hafta oynayacağımız Ceylanpınar Belediyespor maçının startını vereceğiz.

2017-2018 futbol sezonu Şanlıurfa’da mücadele edecek olan bütün takımlara başarılar dilerim.” Dedi.

14 Eyl 2017 - 12:28 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.