Bölgesel Amatör Lig

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta mücadele eden Siverek Belediyespor sahasında Elazığ Yurtbaşı Belediyespor'u

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Siverek Belediyespor sahasında Elazığ Yurtbaşı Belediyespor’u 12-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Firkan Tüysüz Şehir Stadı’nda saat 13.30’da Siverek Belediyespor ile Elazığ Yurtbaşı Belediyespor karşı karşıya geldi. Ligde kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Siverek Belediyespor rakibini 12-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Maçın ilk yarısında sahasında etkili olan Siverek Belediyespor ilk yarıyı İbrahim Kaldan (20), Ferhat Karavar (24) ve Veysel Kalkan (35) attığı gollerle 3-0 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısında da rakibini oynatmayan Siverek Belediyepor peş peşe goller ile hem taraftarını hem de yönetimi mutlu etti. İkinci yarıdaki goller ise Ferhat Karavar (55-68), Veysel Kalkan (60-68-72), Mazlum Görez (78), Burhan Öncü(80-81-83), Esveri Dallı (87) gol attı. Rakip takımın tek golünü ise karşılaşmanın 85. dakikasın ise Ali Demir attı. Karşılaşmada her iki takımda kırmızı kart yiyen oyuncular oyun dışında kaldı.

#

27 Mar 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.