Bizim Kızlar Malatya’yı Eli Boş Gönderdi

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 9. Grup'un 5. haftasında sahasında Şanlıurfa Gençlikspor ile karşılaşan Malatya Bayanlar Spor 0-0 berabere kaldı.

Bizim Kızlar Malatya’yı Eli Boş Gönderdi
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışan ve hiçbir yerden destek almayan, kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Türkiye 3. Ligdeki gururumuz Şanlıurfa Gençlikspor Bayan futbol takımı ligin 9. Haftasında kendi evinde oynadığı Malatya bayanlar spor takımı ile 0-0 sürdürerek liderliğini sürdürdü.

Kendi sahasında konuk eden Malatya bayanlar spor takımı karşısında 0-0 beraberlik puanını 21’e çıkartarak liderliğini sürdüren Şanlıurfa Gençlikspor Bayan futbol takımı bu hafta deplasmanda Elazığ Bordo Atletikspor’a konuk olacak.

"Abak, "Destek Verilirse Aşamayacağımız Engel Kalmaz"

Abak, “Maddi imkansızlıklara rağmen 3. Lig 9. grupta liderliğimizi sürdürmekteyiz. Kendi imkanlarımızla ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışmamıza rağmen bu kızlar bu ligde çok şeyi hakkediyorlar. Bizlere gereken maddi destek sağlanırsa aşamayacağımız engel kalmayacaktır.

Şimdiye kadar mücadele ettiğimiz bütün müsabakalarda kendi imkânlarımızla mücadele etmeye çalıştık. Hiçbir Allah’ın kulundan destek almadık. Allah’ın izniyle lig sonunda mutlu sona ulaşarak Şanlıurfa’ya şampiyonluğu getireceğiz. Takımda mücadele eden herkese ortaya koydukları başarıdan dolayı kutlarım.” Dedi.

17 Şub 2018 - 16:53 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.