Bizgin : İnanmak Başarmanın Yarısıdır

Atletizm federasyon Şanlıurfa il temsilciliği ve gençlik spor il müdürü düzenlenmiş olduğu 5 kilometre koşuda 150  kişi katılarak yarış yapıldı.

Şanlıurfa Atletizm federasyon Şanlıurfa il temsilciliği ve gençlikspor il müdürü 19 mayıs Atatürk anma gençlik spor bayaramı için 5 kilometrelik koşu düzenledi.koşuda 1 olan Mahmut NedimBizgin birinci olarak Şanlıurfa gençlik spor il müdürüÖdülleri spor şube müdürü Murat Önen ve Abuzer Çiftçi verdi.Dereceye giren koşucuya katılım belegesi,kupa ve madalya taktim etti.

Şanlıurfa gençlik spor il müdürlüğü düzenlenmiş olduğu 5 kilometrelik koşuda dereceye giren Mahmut nedim Bizgin başarının anısı şu sakilde anlattı.

‘’Sabır Acıdır Sonu İse Tatlıdır’’

İlk öncelikle bu yarışta birinci olduğum için çok mutluyum,ben bu şekilde yola çıkarak geldim inanıyorum ki başarıcayım diyerek yarışa katıldım.ve sonunda başardım 150 kişinin için birinci oldum .Ve ben ta Akçakale den gelerek yarışlara katıldım hiçbir zaman idmanları kaçırmadım ne kadada merkeze uzak olsada devamlı gidip geliyorum ve güzel bir şekilde ıdmanımı yaparak hedefime ulaştım.Daha güzel yerlere gelmek için elimden gelen tüm çapayı harca yağım ve inanıyorum ki çok güzel yerlere varacağımı umuyorum. Ve benım daima söyledigim bir söz vardır.’ Sabır Acıdır Sonu İse Tatlıdır’diyerek spora devam ettim .

Bu sezon futbol konusunda büyük takımda oynamayı hedefliyorum inanıyorum ki yeteneğimle hızımla iyi yerlere varacağıma inanıyorum.Ronaldo’nun Sözü vardır Hayal Edebilirsen Gerçekleştire bilirsin Hayal etmenin yaşı yoktur diyerek bende onun o sözüne bakarak yola çıktım .ve bunun için en önemlisi dua etmek ve şükür etmektir.Ve bana gerek idmanlarda gerek sahalarda bana değer ve hizmet verem tüm hocalarıma teşekkür ederim .

18 May 2017 - 14:58 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.