Biz Bu İşi Bilinçli Ve Severek Yapıyoruz

Şanlıurfa Edessa 7 Yıldız teknik sorumlusu Ahmet Kılıç geçtiğimiz yıllarda Türkiye Gençler liginde1400 takım arasında 4. Olarak büyük başarıya

Biz Bu İşi Bilinçli Ve Severek Yapıyoruz
Video için play'e tıklayın

Edessa 7 Yıldız teknik sorumlusu ve aynı zamanda yönetici olan Ahmet Kılıç, Şanlıurfa’da futbolcu yetişmediğini ve kendi kulübü hakkında Urfanatik’e açıklamada bulundu.

Kılıç, “Kulübümüz 2006 yılında Beden Eğitimi Öğretmenlerin kuruduğu bir kulüptür. Kulübümüzde çalışan bütün Antrenörlerin hepsi Beden Eğitimi Öğretmenleri. Genelde alt yapı kategorilerinde Şanlıurfa’yı temsil etme başlıyoruz. Bundan yaklaşık 3 yıl önce U14 Gençler kategorisinde Türkiye’de 1400 takım arasında Türkiye 4.sü olduk. Bunun dışında her yıl iki ve üç kategoride Türkiye şampiyonasında Şanlıurfa’yı temsil etmekteyiz.

Bizler genellikle alt yapıya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Şu anda U13, 14, 15 ve 16 takımlarımız bulunmaktadır. Bunlarda haftanın üç günü düzenli olarak Gençlikspor Tesislerinde ve çeşitli halı sahalarda antrenmanlarını yapmak durumdalar.

Biz özellikle çocukların ve gençlerin eğitimi konusunda bizim birinci hedefimiz eğitimleri bir şekilde futbolu öğrenirler ama topluma kazandırmak ülkeye güzel insanlar yetiştirmek, profesyonel takımlara sporcu yetiştirmek adına çalışmalarımızı yapıyoruz.

Biz bu çalışmaları yaparken sadece futbol değil onun dışında etik değerler Fair Play gibi insanlığın ve insanlıkta olması gereken özellikleri önemli bir şekilde üzerinde duruyoruz. Bu konuda bütün hocalarımız eğitimci ve bizde elimizden gelen çabayı sarf ederek, özellikle Urfa’da maalesef son zamanlarda üst liglere ve profesyonel takımlara pek futbolcu çıkaramıyoruz. Bizim de amacımız üst liglere futbolcu yetiştirmek ve şu anda bu yıl Gümüşhanespor’a 2 futbolcu verdik. Ayrıca Karaköprü Belediyespor’da oynayan bir tane futbolcumuz o da profesyonel oldu. Bir çok takımlara futbolcu verdik, verdiğimiz futbolcular halen o takımlarda futbol hayatlarına devam etmektedirler.” Dedi.

21 Kas 2017 - 08:40 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.