Birecik ve Siverek Belediyespor Mağlup Oldu

Türkiye 3. lige yükselme BAL liginde Şanlıurfa'yı temsil eden Birecik Belediyespor ile Siverek Belediyespor haftayı puansız kapattılar.     Ligde

Türkiye 3. lige yükselme BAL liginde Şanlıurfa’yı temsil eden Birecik Belediyespor ile Siverek Belediyespor haftayı puansız kapattılar.

Ligde zor günler yaşayan iki takımımız şimdiye kadar oynadıkları 19 maçta Birecik belediyespor 14 ve Siverek Belediyespor 9 puan toplayabildi. Ligin en alt sırasına demir atan Birecik Belediyespor kendi evinde 44 Malatyaspor’a 3-0 mağlup olurken, Siverek belediyespor ise deplasmanda oynadığı Şahin Bey Gençlik ve Spor’a 4-0 yenilerek taraftarlarını bir kez daha üzdüler. Birecik Belediyespor bu hafta deplasmanda Şehit Kamil Belediyespor ile oynarken, Siverek belediyespor haftayı bay olarak geçirecek. (URFANATİK)

#

28 Şub 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.