Beyoğlu’dan Teşekkür

Şanlıurfa ASKF eski yöneticilerinden ve Doğanyıldız takımının unutulmaz hocalarından Müslüm Beyoğlu '15 Temmuz Şehitler Anısına” düzenlenen

halil köseoğlu
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa ASKF “15 Temmuz Şehitler Anısına” düzenlemiş olduğu dostlu ve kardeşlik müsabakasına davet edilen ASKF eski yöneticilerinden ve Doğanyıldız takımının unutulmaz hocalarından Müslüm Beyoğlu davet icabı katıldığı bu anlamlı gecede eski futbocu ve dostlarla hasret giderdi.

Dostluk ve kardeşlik içinde tamamlanan “15 Temmuz Şehitler Anısına” düzenlenen futbol turnuvasından sonra Urfanatik’e bu anlamlı gece adına şu açıklamada bulundu.

Beyoğlu, “15 Temmuz Şehitler kupası adı altında düzenlenen Şanlıurfa ASKF karması ile Masterler maçına bizi davet eden eski futbolcum Onur Aziz Atlı, kaptan Salih Akkuş Aslan Doğan, Şemsi Doğan, İsmail Buz, Yılmaz Akyüz, Nedim Cavcı’ya ve tüm Masterler ekibine ayrıca birçoğunun idrak edemediği ve misafirlerim dolaysıyla katılamadığım yemeğe ısrarla davet eden Yunus Emre Aktaşoğlu’na nazik jestlerinden dolayı teşekkür ederim.

Her zaman Masterler kulübünün yanında olacağımın bilinmesini isterim. Bu gençleri gerçekten seviyorum.” Dedi.

15 Tem 2017 - 11:33 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.