Belediyespor’un Gözü 3. Ligde

Şanlıurfa'da adeta bir futbol fabrikasına dönen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor alt yapısı ve üst yapısı rotasını çizerek gözünü 3. Lige

Şanlıurfa’da adeta bir futbol fabrikasına dönen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor alt yapısı ve üst yapısı rotasını çizerek gözünü 3. Lige dikti.

Yıllar önce Şanlıurfaspor ile aynı grupta mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor eski günlerine dönmek için kolları sıvadı. Teknik direktör İsmail Doğan ile anlaşarak ilk bombasını patlatan Büyükşehir Belediyespor yönetimi daha sonra dış transfere yönelmeye başladı.

11 Nisanspor’dan İsmail Doğan’ı alarak hocalık sıkıntısını çözen Büyükşehir Belediyespor Yönetimi hocaların verdiği rapor doğrultusunda şimdiye kadar 11 Nisansspor’un başarılı kalecisi Abdulah Bilal Toplu’yu renklerine başladı.

İLK HEDEF TAMAM, ŞİMDİ SIRA 3. LİGE GELDİ

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Süper lig ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ilk hedefi olan süper amatör liginde şampiyon olarak taraftarlarını sevindirmişti. Bölgesel Amatör Ligine yükselme Baraj maçında Siverek Belediyespor’u eleyerek adını yazdıran Büyükşehir Beledieyspor’un şimdi ki hedefi BAL’da şampiyon olarak 3. Lige çıkmaktır.

ŞANLIURFA’YA YAKIŞIR BİR TAKI KURACAĞIZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Külup Başkanı Mehmet Reşat Özmen, Şanlıurfa’ya yakışır bir takım kurarak Türkiye 3. Lige çıkma yolunda Bölgesel Amatör Liginde başarılı olmak için kollrı sıvadıklarını söyledi.

Özmen, “Biz Büyükşehir Belediyespor camiası olarak biz çok büyük bir aileyiz. Kulüpte her kez abi kardeşlik içinde birbirlerine kenetlenerek tek düşüncemiz olan Kulübün başarılı olasın yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İç ve dış transfer çalışmalarında çok dikkatli olarak yapacağımız transferlerde takıma faydalı olabilecek futbolcuları almak zorundayız. Bu nedenle şimdiye kadar renklerimize bağladığımız birkaç futbolcu oldu. Biz kulüp olarak yaptığımız transferleri daha sonra basın ile paylaşacağız.” Dedi.

Büyükşehir Belediyespor olarak her branşta başarılı olmak için çalışacaklarını sözlerine ekleyen Özmen, “Alt yapıda tecrübeli arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bu arkadaşlarımız geleceğin futbolcularını yetiştirmek için var güçleriyle alışmaktadırlar. Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak bir futbol fabrikası gibi futbolcu üretmektir. Çalışmalarımız sayesinde bir çok takımlarda bizim futbolcular bulunmaktadır, Şanlıurfa dışına da futbolcular gönderdik. Çalışmalarımız son derece devam etmektedir. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye teşekkür ederim. Diye konuştu.

24 May 2018 - 17:57 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.