Bayan Boks şampiyonası son erdi

Şanlıurfa Valiliği himayesinde Türkiye Boks Federasyonu tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen Bayanlar Boks Şampiyonası bugün yapılan final müsabakalarıyla

Şanlıurfa Valiliği himayesinde Türkiye Boks Federasyonu tarafından Şanlıurfa’da düzenlenen Bayanlar Boks Şampiyonası bugün yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.

Gap Arena Kapalı Spor Salonunda yapılan finallere Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük başta olmak üzere; Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Murat Kocakaya, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, sponsor firmaların temsilcileri, spor camiasından isimler ve spor severler katıldı.

Müsabakalar sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Şanlıurfa’nın çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını, bundan sonra da bunun gibi büyük ve uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapacağını kaydetti. Şampiyonaya katılan sporcuların sadece maçlar çıkarmadığını, Şanlıurfa’yı gezme imkanı da bulduklarını ifade eden Vali Küçük; “Eminim Şanlıurfa sporcularımızın hafızalarında güzel bir yer edinmiştir. Şanlıurfa’ya tekrar gelmek için sebep arayacaklardır” dedi. Şampiyonada başarılı olan sporcuların dünyanın bir çok yerinde yapılacak uluslar arası müsabakalarda Türkiye’yi temsil edeceğini belirten Vali Küçük, bu şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Şampiyonada başarılı olan sporculara yeni ve daha büyük başarılar dileyen Vali Küçük; tüm sporculara da gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Yıldız, genç ve büyük bayanlar olmak üzere üç kategoride yapılan şampiyonada, çeşitli kilolarda final müsabakaları oynandı. Büyük bayanlar yetmiş beş kiloda Isparta adına mücadele ederek Türkiye Şampiyonu olan Sema Çalışkan’ın Şanlıurfalı oluşu ise salonda bulunan sporseverleri de ayrıca sevindirdi.

#

17 Oca 2015 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.