Batuhan Karadeniz Gözyaşlarına Boğuldu

Attığı gollerle TFF 2. Lig play off maçlarına damga vuran eski Urfaspor'lı Batuhan Karadeniz Gümüşhanespor maçında eşine az rastlanır bir olaya

83'te sarı kart gören Batuhan, 86'da takımının galibiyet golünü attı. 2 dakika sonra ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılan Batuhan final maçı öncesi cezalı duruma düştü. Maç sonu gözyaşlarına boğulan ve sportmenliğe aykırı hareketten PFDK'ya sevk edilen Batuhan'a 3 maç ceza verildi.

TFF 2. Lig play-off yarı final rövanş maçında Sakaryaspor, Gümüşhanespor’u 2-1 yenerek finale yükselmişti. Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda yapılan karşılaşmada Sakarya temsilcisinin golleri Talha Mayhoş ve Şanlıurfaspor'un eski golcüsü Batuhan Karadeniz‘den geldi, Gümüşhanespor’un tek golünü ise Berk İsmail Ünsal kaydetti.

Gol attıktan 2 dakika sonra kırmızı kart gördü

Oyuna 56.dakikada giren Batuhan, önce 83.dakikada sarı kart gördü. 5 dakika sonra takımını şık bir aşırtma vuruşuyla öne geçiren tecrübeli golcü 88’de ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı ve final maçı öncesi cezalı duruma düştü. Batuhan’ın maç sonu gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Kurulun verdiği ceza açıklandı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu‘nun Batuhan Karadeniz‘le ilgili kararında şöyle denildi:

’‘Sakaryaspor A.Ş. Kulübü sporcusu Batuhan Karadeniz'in, 22.05.2018 tarihinde oynanan Sakaryaspor A.Ş.-Gümüşhanespor TFF 2. Lig Play Off Müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına, sarı kartın ve cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebinin FDT'nin 86/2. ve 86/3. maddesi uyarınca reddine karar verilmiştir.‘‘

28 May 2018 - 00:23 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.